fbpx

RVASVT (HACCP) MAISTO SAUGOS VADYBOS SISTEMOS REIKALAVIMAI

Pradžia » Kursai » Pramonė ir gamyba » Maisto pramonė » RVASVT (HACCP) MAISTO SAUGOS VADYBOS SISTEMOS REIKALAVIMAI

Tipas: Kursai
Lygis: none
Baigimo pažymėjimas: Nėra
Užimtumo tarnyba: Nefinansuoja
Kalba: Lietuvių, Anglų
Trukmė: 8 akad. val
Organizatorius: Uolektis, UAB

Kaina: 200€

Bendri maisto produkto higienos principai remiasi HN ir rizikos veiksnių analizės svarbiais valdymo taškais (RVASVT). Jie turi: 

  • Užtikrinti principus ir rekomendacijas visoje maisto grandinėje;
  • Laikytis rekomendacijų taikant RVASVT principus;
  • Nurodyti ryšį tarp HN ir RVASVT;
  • Parengti normas ir taisykles konkretiems maisto produktams.

Mokymų programa:
Atsiliepimai:
Kolkas nėra jokių atsiliepimų apie šį kursą.
Parašykite atsiliepimą:





    Mokymų ir kursų temos